sunnuntai 27. helmikuuta 2011

uudistumisia

Kuten näette olen hieman uudistanut blogin ulkomuotoa. Vaikka pidin todella paljon aikasemmastakin nyt oli vaan aika muuttaa, muuttua ja uudistua. Vähän sama juttu kun mun hiusväri, oli vaan aika kypsä muutokselle. Mutta niin takaisin blogiin, täydensin tässä myös profiilin ja lisäsin seuraamani blogit myös muiden nähtäväksi. Näin eikai tässä tästä teemasta enempää.

Tänään on ollut oikea sunnuntaipäivä. Nukuin liian pitkään, heräsin hitaasi kahvin ja nettikeskustelujen parissa, kokkailin ja tein kävelylenkin. Intouduin kävelemään yhteen minulle vielä vieraaseen puistoon ja tietenkin pimeys laskeutui minun siellä yksin seikkaillessa.. kuulostaa niin multa, kappas on pimeää ja olen vieraassa paikassa. Mutta eipä hätiä mitiä, hienosti osasin suunnistaa kotia kohti ja tulihan nähtyä upeita uusia kulmia. Lupasin itselleni että menen tässä lähitulevaisuudessa myös päiväaikaan kuvailemaan tuonne. Ja kunhan keli tästä hieman kuivuu (ehkä toiveajattelua)menen kyllä tuonne puistoon piknikille jonkun kirjan kanssa ja miksei kaveriporukallakin.

Niin ja otinhan mä jotakin kuvia tältäkin seikkailulta.
Rouheeta

Karnevaalikausi lähenee

Uutta ja vanhaa

Tyylikästä

"mustat siivet yli taivaan"

"... kirkot auki taivaaseen..."

Terveisiä Suomeen, joo-o on se nurmikko

" et ole koskaan paikassa vaan paikka on aina sinussa "

Kappas, on pimeä

Kotikulmilla jo



... lainaukset Yrjänältä, tietenkin ...

lauantai 26. helmikuuta 2011

Asennetta

Hyvät ihmiset, mikäli ette ole vielä nähneet oheista videota, katsokaa se ensitilassa! It Rocks!



keskiviikko 23. helmikuuta 2011

sunnuntai 20. helmikuuta 2011

lahjalaukku

Vihdoinkin muistan lisätä nämä lahjalaukun valmistumista kuvaavan kuvasarjan



viime viikon kuvia








I can’t stop now I know who I am

No juu nytpä alkaa taas asiat rullaamaan tässäkin päässä; flunssa laaantuu ja energiat alkaa palaamaan. Karppaaminen kannattaa, olen saanut taas painoa pudotettua ja sopivaa kutistumistakin on havaittavissa. Tähän olen tyytyväinen. Tästä olen riemuissani. Opiskelut sujuu, kunhan vielä saisi suunsa avattua tutorialissa =)

Virkkaus innostaa taas. Löysin ihanan käsityöblogin, josta löytyy inspistä vaikka mihin prokkiksiin. Nyt teen itselleni kukkahuivia. Noita tulee tehtyä taas varmaan jokunen, haluan itselleni ainakin parista erilaisesta langasta versiot. Hankin itselleni myös vesivärit. Kaikenlaista luovaa ja konkreettista järjestelen äärimmäisen abstraktin opiskelun vastapainoksi.

Musiikkikin inspiroi paljon. Löysin CMX:n, taas. Tajusin kuinka paljon olen kaivannut cloaca maxima I aikaista tuotantoa vasta kun aloin käymään sanoituksia läpi, vain hetkise ehdin lukea ennen kun tajusin laittaa musat ja hoilaamiset päälle. "minä on sinä ja sinua varten, sinä on minä ja minua varten..." Siinä sitten menikin jokunen tunti kun kävin tuotantoa läpi, kappele sieltä ja täältä. Vanha talvitie saa edelleenkin aikaan kylmiäväreitä ja kaikkivaltiaan " valomuurin tuolla puolen nopeuden kantamattomissa.." samoin kuin vallan haamujen "ja me nousemme kauneuden temppeleihin ja me nousemme päivän jo mentyä ja me nousemme suurelle vuorelle ja me nousemme aina vaan.." luo suorastaan hartaan/uskonnollisen tunnelman.. Kaikenlaista muutakin musiikkia olen kuunnellut, jostakin syystä mm. viikate iskee täällä maailmalla äärimmäisen vahvasti.. unholan urut soi leimussa ja ah ahtaissa ajoissa.

Kiitoksia Rebelle inspiraatiosta, oon taas alkanut kuvittamaan musiikillisia kokemuksiani, osa on ihan vapaata tulkintaa ja osittain pyrin tuottamaan ohjeiden mukaisia tuotoksia elikkä viinipullon etikettejä, jotka saavat inspiraationsa jonkun artistin/bändin musiikista. Tulossa on ainakin CMX (ylläri), Viikate, Tuomari Nurmio ja Lady Gaga.

Naapurit on metelöineet vähän enemmän kun normaalisti viime aikoina joten ilahdutan heitä heleällä lauluäänelläni. Suomalaista heviä ja muita suosikkeja myös soitan vaikka eihän nää läppäritkaiuttimet kanna ääntä tarpeeksi pitkälle, onneksi omat äänivarat kompensoi. Pitää sitä vähän muistuttaa äijiä että tässäkin huoneessa joku asustaa. Ei sitä jaksa olla ylikohtelias jos muut vaan mekastaa.. kuulkaas pojat, niin se metsä vastaa ...

=D

torstai 10. helmikuuta 2011

oi suuri flunssa

Viime päivät on tässä mennyt flunssan kanssa. Mulla oli jo tiistaina korvat tukossa niin että oli vaikea keskittyä ihmisten puheeseen mikä tietty hieman hankaloitti sitä tutorial tilannetta. Mutta sen jälkeen sitä onkin saanut sitten potea ihan kunnolla. Tämän päivän uutuutena on herkät nenäverenvuotokuurot. Hehkeetä. En tietenkään pystynyt valmistautumaan tutorialiin parhaalla mahdollisella tavalla mutta olen oikein yli-ylpeä itsestäni että raahauduin kaikesta huolimatta tänään kuunteluoppilaaksi paikan päälle.

Oma hehkeytensä on kyllä tälläisessä semiyhteisasumisessa, vaatii omanlaistansa asennetta suhtautua ikkunan takana hyppiville tupsuttelijoille kun on ite niin räjähtänyt ja kipee et haluis vaan itkee. Nii ranskiksella oli eilen jotkut pikkupippalot/illanistujaiset, eihän siinä muuten mitään mut vähän aina ottaa aikaa tottua siihen et joku kurkkii tossa ikkunan takana kun yrittelee ite nukkua. Nou hätä tää on tätä! Mulla alkaa olla jo hyvät defenssit tuollaista vastaan. Eilenkin hengailin vaan kaikessa rauhassa ja nukahdin kuuntelemalla Röllin lauluja ipodilla. Häläpätihämmää vaan niille!

oli mulla olevinaan jotain asiaakin mut onnistuin unohtamaan... nyt taas niisk niisk ..

tiistai 8. helmikuuta 2011

Kuvia vaihteeksi

kevättä ilmassa

valot ja varjot, taivaankannen sävyt

lähikulmat

hyvä rytmi

muotoja ja tekstuureja

voi voikukat kukkii

ihan kohta lehdessä

maanantai 7. helmikuuta 2011

12 astetta ja aurinkoa

Aamulla herätessä aurinko paistoi vaaleansiniseltä taivaalta. Kämpiltä lähtiessä tuuli tuntui lämpimältä ja tuoksui keväältä. Mukulakivien välistä kasvaa tuuheat tupsut ruohoa. Eipä pöllömpi olosuhde aloittaa opiskeluja. Kurssi kuulostaa mielenkiintoiselta, pbl-ärsyttävältä, opettajan ennakko-odotukset hurjilta.. mutta siis kyllähän tätä taas tekee, hetkisen.. Opiskelujuttujen positiivisin ulottuvuus on uuden tuttavuuden löytyminen, taas yksi suomalaislähtöinen opiskelijaneitokainen bongattu. On se kiva välillä pääästä höpöttämään ihan sillä kotimaisellakin.

Ens vkl olis ehkä suunnitelmissa lähteä käymään Aachenissa, halvat langat ja ihkukirjakauppa täältä tullaan taas =D

lauantai 5. helmikuuta 2011


Tyttölinjalla jatkan ja teen tälläisen päivitykspostauksen tällähetkellä käytössä olevista hiustenhoitotuotteista. Kun intouduin vaihtamaan hiustenväriä niin tietenkin vaihtoon menee myös ostittain nuo hiustenhoito tuotteet. Muistin onnekseni pakata mukaan suoristusraudan niin saa jonkinlaista frisyyriä täälläkin kasailtua. Niin ja suoristusrautahan vaatii kanssa omat stuffinsa. En jaksanut tuotteita mosae forumin kruivatia kauempaa alkaa metästelemään mutta ainakin alustavasti olen kaikkiin todella tyytyväinen. John Friedan brilliant brunette/liquid shine shamppoo ja hoitoaine. Got2b shine lakka, karkkituoksustaan tunnettu, studioline silk&gloss (tuntuu olevan joku kiiltoinnostus)suoristusrautasuoja, guhlin mantelia sisältävä hiuksiin jätettävä hiushoide.. Suomessahan vakkarikäytössä on lähinnä tigin ihkutuoksuisia tuotteita, kiva täällä vähän kokeilla uudenlaisia jutskia. Mulla oli aikaisemmin täällä käytössä Friedan blonde-linjan hoitoaine ja koska olin siihen kovin tyytyväinen päätin kokeilla nyt tuota brunettelinjaa. Ja kuten sanottua hyvältä vaikuttaa. Noihin kiiltolupauksiinhan tulee aika kriittisesti suhtauduttua mutta tuo taitaa oikeasti lisätä jotain extrakiiltoa ja näyttäisi siltä että nyt hiuksissa alkaa myös näkymään ne erilaiset ruskeat sävyt, alkuun kun tämä oli lähinnä mustahko.

Ja jos sitä hieman harhaantuu hiusteemasta niin olen tässä tosiaan tutustunut noihin graffiti nails-lakkoihin. Mulla on isadoran musta sekä jonkun halpismerkin sininen cracked look-lakka. Ihan mielenkiintoisia efektejä noilla saa luotua vaikka kyllä mun mieleen enemmän on vaan perusvärikkäät kynnet. Nuo on kyllä siitä kätevät että niissä ei helpolla näy pienet kulumiset tms. Mut se tuli kyllä opittua että nuo kaipaa päälleen vielä kerroksen kaksi päällyslakkaa muuten grafittikerros hieroutuu veks alta aikayksikön. Oon esimerkiksi tässä pitänyt nyt sitä sinistä pintalakkaa pinkin päällä ja efekti on aika hauska kun kynnet näyttää välillä violeteilta ja välillä taas kerrostumat erottuu oikein kunnolla.

torstai 3. helmikuuta 2011

Mutta siis kovin monella tavalla uudistuneena ihmettelen täällä tätä kaupunkia joka on samalla täysin vieras että tutuhko. Puolitutut ei varmaan ees tunnista kun hiustenväri on muuttunut aika radikaalista samoin kuin muukin tyyli. Rokista ja muista omista pikkukikkailuista pidän kiinni mutta jotenkin mietin joululomalla aika paljon muuttumista ja kasvamista vanhoista rooleista ulos, tollasesta täysrokista tyylistä voi tulla joskus sellainen haarniska joka pitää maailman ja muut tietyn välimatkan päässä, sotavarustuksella voi varmistaa sen ettei ihmiset kamalan helpolla uskalla lähestyä. En ala bimboksi barbiksi, ei siinä mielessä hätää mutta vähän fundeerailen näitä tälläisiäkin juttuja. Lomalla kävin muutamia mahtikeskusteluja tyylistä, itseluottamuksesta ja näistä.

uutuuksia

Hellou!

Ajattelin kirjailla tälläisen tyttöpostauksen tähän väliin. Vietin tässä varmaankin parhaan pidennetyn joululoman tähän astisen elämäni aikana, oli monenlaista menoa ja erityiskivaa mm. vierailut tätsyjen luo. Olin myös ylionnekas siinä suhteessa että sain joululahjaksi kunnon budjetin aleansoille ja sieltähän löytyi vaikka mitä. Kaikesta ei ole edustuskelpoisia kuvia mutta joistakin saattaa jopa löytyäkin. Basic aleostoksiksi lasken gina tricotin teepaidat ja h&m:n topit. Muutenkin tuli metsästettyä muutama hyvälaatuinen ja herkullisen värinen pitkähihainen. Mutta todellisen metsästyshaasteen tarjosi housujen etsintä, monet kaupungit ja puodit sai koluta että alkoi löytymään mutta niistä hieman myöhemmin. Huomaan juuri että koneelta puuttuu monenlaisia kuvia mm. Kouvolan korusaaliista.. hmm pitänee ottaa ja lisätä se myöhemmin. Eniveis, heti kärkeen tässä kuva Reinoista, tuttuvallisemmin Jalmareista. Tämä pariskunta on ihan sisäkäytössä. Yllätyin suuresti siitä kuinka mukavat nämä on, olin jotenkin kuvitellut pohjan kovemmaksi.. täytyy myöntää että sovitin myös Ainoja mutta eipä niistä voi puhua edes samana päivänä kuin Jalmareista.
Niin ja vaaleanpunaiset tietysti.
Samalla linjalla kun pysytellään niin seuraavaksi valokeilaan astelee upeat rokkisaapikkaat jotka sain lahjuksena Lappeenrannasta, kiinnittäkää erityishuomiota lukuisiin nilkkaremeleihin.


Samaisesta kohteesta eli Lappeenrannan Mekasta löytyi myös ylitarpeellinen ja herkkullinen laukku joka on nimetty Ruusaksi. Väri ei välity täysin kuvissa mutta..


Seuraava miniystävä löytyi alunperin Lahdesta, tämän jälkeen sit ihailin myös Kouvolassa ja lopulta se lähti kainaloon viimeisenä Lahti-iltana alkuperäisestä bongauspaikasta.

Seuraavassa näkyy myös uusi kynsilakkatrendi =P

Ja tämän viimeisenkuvan myötä päästään takaisin housuteemaan

No niin elikkä tarkoituksena oli hankkia perussiistit mustat käyttöhousut vaan eipä ollut helppoa. Kouvolassa tuli läheskaikki vaihtoehdot sovitettua ja johan siinä alkaa ärsytyskäyrä nousta kun kaikki on vaan niitä pirun pillejä ja niin matalia että perä vilkkuu.. noh sitten aloin vähitellen luopumaan mustien housujen ajatuksesta ja aloin harkitsemaan tummia perusfarkkuja ilman ylimääräisiä kikkailuja. Rokkifarkkuina Jack&Jonesit toimii tosi hyvin mutta nyt kun oma tyyli on rokkiintunut vähän joka rintamalta en kuitenkaan halua leimaantua vain rokkariksi, pitää se oma tyylitasapaino kuitenkin saada säilymään. Tai ehkä sitä halusi luoda hiukkasen helposti lähestyttävämmän lookin, ei sitä aina tarvii olla liian over the top.. No kuitenkin olin tehnyt hieman nettitutkimusta ja lähdin metsästysretkelle Lahden keskustaan, olin aivan varma ettei mitään sopivaa löydy ja että joudun jatkamaan metsästystä täältä Hollannista käsin. Farkkujen ostamisessa ja sovittelemisessa on monta hyvin ärsyttävää piirrettä, kokojen vaihtelusta, ihoa ärsyttäviin stretsiseoksiin aina sinne ylinöyryyttäviin kirkasvalo&peiliyhistelmiin joka korostaa muhkuroita, puhumattakaan siitä, että hyvää palvelua on lähes mahdotonta saada, eikä se farkut polviin kiinni hitsaantuneita pomppiminen sovituskopissa noin muutenkaan ole kovinkaan kivaa.. kaiken tämän lisäksi olen ollut jotain väliinputoaja kokoa viime ajat eli siis hyvää istuvuutta ei meinaa löytyä sitten mitenkään.. Tämä kaikki toimikoon pohjustuksena sille löydölle jonka tein Lahden triosta. Olin jo aikaisemmin huomannut, että sinne on tullut uusi puoti (Zizzi)jonka kohderyhmänä on koot 42 ylöspäin. Ajattelin piipahtaa siinä ja aloittaa etsimisen pehmeästi, en odottanut löytäväni mitään vaikka olin pannut merkille että vaatteet poikkeuvat suuresti muista "plus"koon vaatteista, nämä on oikeasti nuorekkaita, trendikkäitä eikä mitään muumimammamaisia jättitelttoja. Ensinnäkin sain ihan äärettömän hyvää palvelua ja vaikka mulla oli aika tiukat hakuehdot eikä puoti ole mikään prisman kokoinen, pääsin sovittelemaan useammat ehdokkaat. Kahdet tosi tummat farkut lähtivät sovituksesta kotiin ja heti käyttöön. Molemmat ovat jonkinlaista stretsiä, joka ei ärsytä muuten niin herkkää hipiääni, normisti en voisi ees harkita sellaisten sovittamista kun ehti kävisi kutiamaan.. mutta siis ajatelkaa, naisten farkut, minulla! wat? Viime kerrasta on vuosia ja vuosia. Ja tämänkin päälle vielä kerrottakoon että toiset näistä ovat aika muotoja halaavat, ei varmaan näin kuikeloita farkkuja ole koskaan ollut aikaisemmin ja se että nämä on juuri tuosta liikkeestä, jotenkin aivan mahtavaa, että nuo vaatteet tekee oikeasti muodoille hyvää, taitaa liikkeen motto "we love curves" summata kokemuksen aika hyvin. Love it! Ja viimeisenä päivänä Lahdesta löytyivät ne käyttissiistit mustat housutkin, jopa ihan sokkarilta. Kiitos äiti, en olisi varmaan itse raaskinut niitä ostaa!

keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Takaisin Hollantiin

haikea on lähteä mutten voisi jäädä tännekään.











edessä matkapäivä.

tiistai 1. helmikuuta 2011

wow niin se on reilu kuukausi kulunut ja edessä on siirtyminen takaisin neverneverlandiin eikun siis netherlandsiin, alankomaalaisiin maisemiin. täällä olen aamupakkaillut stuffeja, olin jotenkin kummallisesti ajatellut että mulla olisi vähemmän kamaa nyt vietävänä kun ei ole joululahjoja kannettavana mutta nythän niitä vasta on kun mua on hemmoteltu laajoin shoppailuekskursioin monen viikon varrella useaan otteeseen =) on uutta laukkua, kenkiä, reinot, vaatteita, koruja, hajuvesi ja kaikenlaista