torstai 31. maaliskuuta 2011

Hot Stuff

Ajattelinpa minäkin osallistua tälläiseen hömppään kun bloggaaja kaveritkin on tehneet omansa, minä myös, minä myös... eli siis komeista miehistä tässä kaiketi on kyse, sellaisista jotka ns. käynnistää moottorit. Voisin kyllä veikata, että nyt tulee aika eri settiä kuin Marjalla ;D Valinnan vaikeushan tälläisissä haasteissa aina tulee eteen ja meinaa koitua kohtaloksi mutta heitänpä tänne nyt joitakin miekkosia, random järjestyksessä... here we go!

Shavo Odadjian, System Of A Down


Jarkko Martikainen


House M.D./ Hugh Laurie


Jackson Rathbone


Captain Jack Sparrow/ Johnny Depp


Shia Labeouf


Herra Ylppö


Colin Farrell


Tuomas Holopainen


Robert Downey Junior


Milo Ventimiglia


Will Smith


Santiago Cabrera



Olkoon tämä vaikka osa yksi... what a pack of bad boys...

karppikarppikarppi

Kyllä karppi vaan kannattaa, heti kun palasi tähän tuttuun ruokavaliohässäkkään niin olo keventyi, vois ihan huokaista helpotuksesta miten ihana olo taas onkin. Tänään kävin aamusta puntarilla ja suureksi ilokseni huomasin taas laihtuneeni, tämä antikarppiviikosta huolimatta. Upeeta, mahtavaa! Tietysti tämän kunniaksi intouduin laittamaan herkkuruokaa ja ei en tästä herkusta liho lainkaan. Imagine this... sinihomejuustoisia lihapullia valkosipulisessa tomaattikastikkeessa ja lisänä kermaista kukkakaalimuussia. Ja olo vaan keventyy, housut puttoo.

keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Taas tälläinen pari fotoa tyyppinen postaus.







Niin ja ilmeisesti kannatti täälläkin ulista aikatauluongelmista.. taiteilija otti tänään yhteyttä ja pääsin tekemään haastattelun ja aloittamaan tehtävän kirjoittamista. Nyt pitäis vaan keksiä jotain kätevää teoriaa jolla tota taiteilijan intentio-systeemiä nivoisi jollakin tavalla kiinni kurssin muihin teemoihin jotka pyörii siis siellä brillo boxien kulmilla.

kuvahaaste

Säännöt:
1. avaa neljäs kansio, jossa säilytät valokuviasi.
2. valitse neljäs kuva kansiossa, ja julkaise se blogissasi.
3. selitä kuva.
4. haasta neljä bloggaajaa tekemään sama.


Tämäpä sattui sopivasti blogin teemaan. Kuvassa esiintyy siis ensimmäisiä virkkauksiani, mikäli oikein muistan joululle 2009. Novitan lankoja: mohairia ja tempoa. Musta-vihreä meni lahjaksi itulle ja kaunis monivioletti meni mummolle. Pitäis oikeastaan tehdä lisää tolla simpukkakuviolla, se on niin helppo ja sit kuitenkin aika kaunis.

Ainiin ja haaste eteenpäin kaikille bloggaajille, jotka eivät tätä ole vielä tehneet.

tiistai 29. maaliskuuta 2011

Ruokaisaa

Karppipostaus.. tein pitkästä aikaa kunnolla ruokaa ja vielä karppiruokaa. Kukkakaalimuussia sekä kermassa sipuleiden kanssa haudutettuja chipolatas-makkaroita. Not bad! Varsinkin kukkismuussi kermasipuleilla maistui taivaalliselta. Kunnollista kotiruokaa karppitwistillä. Panostin tänään ja ostin tollaisen mahtisurvimen millä saa väsättyä muussia ja sen sellaisia. Hyväostos!

Eilen aloin taas karppaileen, tällä kertaa yritän opetella sellaista ei niin tarkkaa karppia, meen helposti hitusen ääripäihin noissa ruokasysteemeissä. Eilen söin pitkästä aikaa karppiherkkua eli karppitortilloja. Oli kyllä niin herkkullista ettei sanotuksi saa.


Tänään tein hyviä löytöjä ruokakaupasta; jumalaista kermajuustoa, makoisan kalamausteen ja sen sellaista.

Muista aiheista.. sain tänään neuvoteltua itselleni lisäaikaa koulutehtävän palautukseen koska järjestävätaho oli välittänyt virheelliset yhteystiedot tehtävää varten. Tehvätävänä on siis haastatella viimeisen vuoden taideopiskelijaa tämän taiteellisista intentioista. Vaikka sain jatkoaikaa niin toivotaan nyt kaikki että se taiteilija ottaisi ja vastaisi mun kysymyksiin, sillä ilman niitä vastauksia en voi kirjoittaa mitään. Yritän olla ottamatta ressiä tosta asiasta, koska asia ei riipu omasta panostuksesta mut kyllähän se vähän ärsyttää kun on tavallaan ihan toisen armoilla. Jossein huomenna ala kuulua mitään, niin laitan uuden kyselyn pikkasen eri reittiä.


Tässä vielä pari fotoa, viime päiviltä


perjantai 25. maaliskuuta 2011

pari kadekuvaa



Vierailleet ei-vieraat vieraat


Kuvat kertokoon
"vieraat"

"paikallisopas"

"..."

"lähitemppeli"

" käytiin hotellillakin istumassa välillä"

"aamiasta listalta"

"huomaa varjo"

"vähä niinku meissä olis vähän samaa näköä.."

" on the look-out"

" kato kun kukkii"

"kukkia"

"kulmilla jo"

" ajatustaulu"

sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

synttärionnea..

..minulle

Olen viime päivät ja yöt potenut hurjaa flunssaa; on yskää, kuumetta, niistelyä, palelua, hikoilua ja kaikkea muuta mukavaa. Tänään on mun synttäripäivä, alkuviikosta yritin suunnitella jotain tosi kivaa tekemistä tälle päivälle. Noh eipä tarvii enää suunnitella tai miettiä mitä sitä tekisi. Synttärinkunniaksi kehoni keksi lisätä vielä yllättävät pyörtyilyt ekstrahauskuuksien listaan. Pyörryin siis tänä aamuna tuonne omalle ovelleni, olin käynyt ekskursiolla käytävässä ja oikein suunnittelin miten ihanaa on sukeltaa takaisin lämpimien peitteiden lomaan. Noh sukelsinhan minä mutta aivan liian aikaisin, ehdin saamaan oman huoneen oven auki jonka jälkeen sukelsin suorinvartaloin lattialle. On se veikeetä kun sitä ite vaan kuulee sen äänen mikä kaatumisesta tulee, mut ei oikein voi sitä estää tai siihen varautua tollaisessa tilanteessa. Varmaan jonkinaikaa makoilin tuolla lattialla, kesti aikansa ennen kun tajusin että "miten täältä pääsee ylös". Hitaasti hivutin itseni istuma-asentoon ja ujona suomalaisena tietenkin ensimmäinen reaktioni oli sulkea avoimeksi jäänyt ovi, herranjestas, eihän sitä naapurit saa nähdä kuinka korhonen makaa yöpaita teepaidassaan pyörtyneenä pitkin pituuksiaan. Järkevää. Nojuu, tuon jälkeen nukuin vielä kolmisen tuntia, enkä vielä ol löytänyt suurempia merkkejä sukelluksestani eli ehkä selvisin säikyllä. Nyt pitää vaan olla kärsivällisempi itsensä kanssa, yrittää muistaa nousta hitaasti ja ennen kaikkea maadoittaa, madalluttaa, kyykyttää itsensä jos tuntuu siltä että kohta lähtee jalat alta.

but it's not all bad.. eiköhän sitä tänäänkin voi kattoo joitakin elokuvia, olla yhteyksissä ihmisiin skypen kautta, katsoa kuinka aurinkopaistaa ikkunan takana, kuunnella musaa ja potea tätä tautia taas yksi päivä pois.

torstai 17. maaliskuuta 2011

keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Tervetuloa kesä!


Wu-Huu! Jihaa! Ja JeeJeeJee! Jauza!

Kesätyöpaikka vahvistui juuri tuossa, ihanaa! Siis oman-alan-töitä plus -palkkaa- . OMG!!! Laittomat huutomerkit salittakoon tässä tilanteessa. Tuo uutinen pelasti päivän. Siis mahdottoman mahtavaa! Tuntuu fantastico-ticolta kun hommat etenee.




ja mainittakoon tässä, että ei täällä ihan noin kesäisää vielä ole, kuvat on omia pikaostoksia viime kesältä. Mutta fiilarit on kyllä kesäiset!