maanantai 13. kesäkuuta 2011

Huomenta!

Aamukahvilla istuen näin ennnen seiskaa. Tänään alkaa työt. Työaika varmaan jatkossa sen suuntaista että sitä menee 8.30 viikolla ja 10.50 viikonloppuisin ja töitä on sitten sinne viiden pintaan. Varmaan alkuun ottaa hitusen voimille, varsinkin kun vähän kuitenkin onnistui jännittämään töiden alkua öiseen aikaan ja valvottihan se kuumuuuskin.

perjantai 10. kesäkuuta 2011

Suomi Hei!

Hei Suomi täällä ollaan!

Viimeinen viikko Hollannissa oli niin toiminnan täyteinen ja täyteläisen mahtava etten kerennyt ollenkaan kirjoittelemaan. Lisäilen vielä tässä kuvia viimeisistä päivistä ja muutenkin vuoden varrelta ... mutta en juuri nyt.

Tänään suuntaan uudelle kampaajalle. Tulee kyllä niin tarpeeseen tuo visiitti. Useampi kuukausi mennyt edellisestä kampaajakäynnistä ja nyt taas olisi tarkoitus hieman uudistaa lookkia. Että on sitten pätevä ja fresh-fiilis aloittaa työt innosta kiljuen maanantai-aamuna.

Ja mikä tärkeintä tänään on tulossa myös toinen paljon tärkeämpi ja merkittävämpi visiitti. Kyseessä on tietenkin pyhiinvaellusmatka mummolaan ja mökille. I'm back!

Ja vähäänkö toi teemalta tullut taltiointi Lady Gagan keikasta on mahti!

keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

I'm a free bitch, baby..

eli lomafiiliksissä täällä!! Sain tuossa aikaisemmin illasta laitettua esseet 20s ja 17s opettajalle. Joten nyt edessä on vapaa, lomahenkinen viimeinen viikko Maastrichtissa. Ehdin tänään tekemään jo jonkin verran asioita muuttoa ajatellen; kävin läpi kamoja ja pesin pyykkiä. Sit tein vähän perusteellisemman siivouksen.

Huomenna alkaa loma aamubrunssi-piknikillä läheisessä puistossa. Joo luultavasti mennään sinne krapulalinnun ja pärskivien bambien kulmille. Testailen taas uusia reseptejä. Niin tämä piknik Sonjan kanssa. Ja sitten sitten sitten ......


R U READY???

Alkuillasta RB saapuu Maastrichtiin! UU-JEE!!! Vika viikko vietetään siis äärimmäisen laadukkaassa seurassa. Tulee ainakin nautittua kaupungista täysin siemauksin. Varmasti seura auttaa myös siihen haikeuteen mikä on kohdattava kun täältä lähtee uusiin seikkailuihin.