Teinpäs hyvää taskurapusalaattia. Ja reseptiä jakoon. Marinoin taskurapusäilykettä kastikkeessa johon tuli vaaleaa balsamicoa, wasabitahnaa, hienonnettua tuoretta punaista chiliä, sitruunamehua, valkosipulia, inkivääriä, korianteria ja seesamiöljyä. Inspis tähän taisi tulla jostain Nigellan ohjelmasta ja sitten ihan tän päivän satunnaisista ostoksista. Heräteostoksena kaupasta lähti siis tuo rapusäilyke, en ollut aikaisemmin huomannut sellaista ja täällä se on niin edukasta, että luultavasti sitä tulee ostettua useamminkin. Tuo kastikehan toimii varmaan vallan mainiosti myös ravuille tms. Oikeastaanhan tuo annos on minullakin vasta maustumassa jääkaapissa mutta alustavien maisteluiden perusteella voin kyllä suositella tuota makuyhdistelmää.. kohta laitan annoksen esille rukola-kiinankaalipedille lisänä hitusen hyvää oliiviöljyä.
Kävin tuossa Entre Douxin La Placessa lueskelemassa vähän opiskelutekstejä, Morris Weitz on kyllä ihan mielenkiintoinen teoreetikko, ehkäpä siitä kirjoittaa esseen tai pari. Oli varsin mainiota lukea mielenkiintoisia tekstejä jätticapucinoa siemaillen ja välillä ulos kirjakauppakirkkoa silmäillen.. on ollut jännä sadepäivä, sellaista kevyttä sadetta jatkuvalla syötöllä, välillä varsin sumutetta but there nevertheless..
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti