lauantai 30. tammikuuta 2010

koukkuaa

Ajattelin jakaa omat vinkkinihyviin käsityösivustoihin. Enemmän kuin mielelläni otan vastaan puolestani hyviä vinkityslinkityksiä. Perussettiä tekniikoihin ja aloittamiseen löytyy käspaikasta. Ehkä ihanin ideapankki on ravelry. Sivuston tai täydellisen käyttämisen esteenä on ohjeiden englanninkielisyys, pitäisi joku kerta perehtyä aiheeseen, opetella lyhenteet jne. Hyvä suomenkielinen ohjepankki on garnstudio. Tietysti myös novitan sivuilta löytyy ohjeita ynnä muuta mutta minun makuuni siellä on vähän niukasti ohjeita. Tämä varmaan johtuu siitä että edelleenkin preferoin virkkaamista puikottamisen sijaan.

Jesh, eilen jatkoin pitkästä aikaa keepin virkkaamisen parissa, siinä lienee nyt kuutisen kerrosta simpukoita ja varmaan vielä muutaman siihen lisään jotta pituutta tulee riittävästi. Tänä aamuna aloin myös harjoittelemaan erilaisten muotojen virkkaamista, tarkoituksenani olisi virkata lähitulevaisuudessa useampikin pehmolelu, ainakin yksi kettu. Hieman jänskättää mitä projektista oikein tulee mutta uudet haasteet on toisaalta ah niin mukavia.

1 kommentti:

  1. Kiitos vinkeistä :) Garnstudiossa oonkin jo vieraillut... vielä en tosin ole kutimia käteeni ottanut - ehkä jo tänä iltana yritän? Haluan näet sellaisen kaulurin / tuubin joka värisenä :)) Muutama on tilauksessa pätevämmiltä kutojilta... Leppoisaa lauantai-iltaa meiltä kaikilta!

    VastaaPoista