keskiviikko 15. joulukuuta 2010

pikapostaus

" mä sanoja syön, mä sanoja juon ja sanoja oksennan, puren, nielen ja sulatan, ponnistan ja ulostan, sanoja, sanoja, sanoja, sanoja sanojen perään, sanoja illalla ja sanoja yöllä ja aamulla heti kun herään, mä sanoilla leikin ja sanoilla lyön ja sanoihin sekoan, sanoja hoen sanasta sanaan ja sanoilla saarnaan ja sanoilla manaan"

Hyvinpä Tuomari Nurmio kokoaa tämän päivän tunnelmat. Tuli tehtyä täystyöpäivä ja vähän päälle yksilöesseen parissa, enpä ole aikaisemmin ihan näin täysin onnistunut oppoutumaan akateemiseen kirjoittamiseen. Ei pöllömpää.

Lupailin joillekin jo pari päivää sitten kuvia Amsterdamin reissusta ja Maastrichtin jouluvaloista ja ties vaikka mistä mutten ole jaksanut lisäillä niitä, enkä jaksa nytkään sorit. Nyt on pakko päästä pois koneen hurinasta, huitasta huiviin iltapalaa ja toivoa että huomenna heräisi pirteänä viimeistelemään kirjoituksen.

ps. minulla on harvinainen ongelma, tekstiä on liikaa.. pari sivullista pitää karsia eli tiivistää ja uudelleenmuotoilla ahkerasti mutta huomenna on tämäkin projekti valmis ja saan siirtyä hyvillä mielin joululomafiiliksiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti