tiistai 29. maaliskuuta 2011

Ruokaisaa

Karppipostaus.. tein pitkästä aikaa kunnolla ruokaa ja vielä karppiruokaa. Kukkakaalimuussia sekä kermassa sipuleiden kanssa haudutettuja chipolatas-makkaroita. Not bad! Varsinkin kukkismuussi kermasipuleilla maistui taivaalliselta. Kunnollista kotiruokaa karppitwistillä. Panostin tänään ja ostin tollaisen mahtisurvimen millä saa väsättyä muussia ja sen sellaisia. Hyväostos!

Eilen aloin taas karppaileen, tällä kertaa yritän opetella sellaista ei niin tarkkaa karppia, meen helposti hitusen ääripäihin noissa ruokasysteemeissä. Eilen söin pitkästä aikaa karppiherkkua eli karppitortilloja. Oli kyllä niin herkkullista ettei sanotuksi saa.


Tänään tein hyviä löytöjä ruokakaupasta; jumalaista kermajuustoa, makoisan kalamausteen ja sen sellaista.

Muista aiheista.. sain tänään neuvoteltua itselleni lisäaikaa koulutehtävän palautukseen koska järjestävätaho oli välittänyt virheelliset yhteystiedot tehtävää varten. Tehvätävänä on siis haastatella viimeisen vuoden taideopiskelijaa tämän taiteellisista intentioista. Vaikka sain jatkoaikaa niin toivotaan nyt kaikki että se taiteilija ottaisi ja vastaisi mun kysymyksiin, sillä ilman niitä vastauksia en voi kirjoittaa mitään. Yritän olla ottamatta ressiä tosta asiasta, koska asia ei riipu omasta panostuksesta mut kyllähän se vähän ärsyttää kun on tavallaan ihan toisen armoilla. Jossein huomenna ala kuulua mitään, niin laitan uuden kyselyn pikkasen eri reittiä.


Tässä vielä pari fotoa, viime päiviltä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti