maanantai 2. toukokuuta 2011

Bye Bye PBL

" Let silence talk to you." sanoo mun yogi tea; Sweet Chai teepussi. Hmmm.. samaan aikaan huutaa kyllä hevi kuulokkeilla korviin mutta kyllä tässä tuli hiljaisuutta kuunneltua tänään kun nettiyhteys oli syystä X tai Y poikki useamman tunnin.
Yogi teethän on ihan jumalaisia, jos et ole kokeillut niin kokeile. Nämähän on suurimmaksi osaksi näitä teettömiä teitä.

Muita puhuttelevia asioita tässä päivässä. Esimerkiksi se, että tänään vihdoinkin tuli tieto siitä, että olen päässyt läpi siitä edellisestä kurssista. Jee! Ja ihan ok tuloskin tuli että ei tarvii siihen enää haaskata ajatuksia tai aikaa. Tästä innostuneena sain tänään luettua jonkun sata sivua matskuja tuleviin esseisiin ja nyt alkaa olla jonkinmoiset aiheet tai ainakin aihepiirit selvillä. Ehkä vois tässä huomenissa tms. vielä hyväksyttää kirjallisuuden ja aiheet tentaattorilla niin ei tule ylläreitä vaikka kyllä sain poikkeusluvan viime kesälle kirjoittaa täysin vapaavalintaisesta aiheesta ja hyväksytin silloin siis vain peruskirjallisuuden. Että vois toivoa, että sama onnaa nyt varsinkin kun kirjallisuus varioi ihan senkin seikan takia, että olen täällä enkä siellä. Mut jee, hommat edistyy..

Niin ja hömppärintamalta raporttia sen verran että vaikutta tosi mukavilta sekä uusi meikkivoide että puuteri. Epäilin hitusen että meikkivoide saattaisi olla liian tumma mutta värittömän puuterin kanssa ainakin moinen toimi varsin mahdisti, oli ihan nätti olo tänään ja se on suhteellisen harvinaista. Ehkä suomenpäässä tosta voisi ostaa vielä vaaleamman sävyn, puodista tai nettikaupasta... vaikutti paljon kestävämmältä kuin make up storen vastaava tuote. Ainoa juttu mitä ton kanssa pitää huolehtia on se, että ei olis niin pitkäkuiva-iho kun mitä mulla on nyt. Mutta siihenhän löytyy konstit.

Ja kevät! Ihmisillä kuulostaa olevan enemmän menoa ja meininkiä. Ja onhan sitä itellekin enemmän virtaa ja ihanaa kun ei tarvii pakata päälle mahdottomia kerroksia.. Ja vaikka deep purple postauksessa lainasinkin laulun sanoja joissa puhutaan siitä, ettei ole horisonttia niin harvinaista kyllä nyt vaikuttaa olevan parempi käsitys tulevasta kuin aikaisempina keväinäe. On tarkempi suunta, asioita joita odottaa. Ja paljon elämää tässä välissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti