perjantai 6. heinäkuuta 2012

Kesäjuttuja

No mitenkäs tässä taas kävi näin, että blogipostauksesta on kamalan pitkä aika. No varmaankin sen takia, että olen varsin uppoutunut tutkimusprojektiin, artikkelinkirjoittamiseen, yleisöopastuksen kirjoittamiseen.. Väsäsin myös sellaisen tosi simppelin "mainoksen" tulevista yleisöopastuksista ja nyt yritän miettiä että missä kaikkialla täällä on yleisiä ilmotustauluja..
Ekat mapit

Hömppärintamalla uutuutena on Pinterest ja sen kautta löytyneet erilaiset sivustot. Eilen illalla ilahdutin itseäni väsäämällä liukuvärjätyt kynsilakkaukset itselleni, ensimmäisellä yrityksellä tuli sen verran kivaa jälkeä että aion väsätä samanlaiset tänään myös varpaankynsiin. ohje täältä
Pikafoto eiliseltä

Postaustahtia on varmasti hidastanut myös se, että jänskättelin tässä yhtä lääkärijuttua. Mutta onneksi ja iloksi lääkäri soitteli eilen tuloksia ja kertoili että kaikki on kunnossa, eli ole keliakiaa tällä tytsyllä. Erikoislääkärille pääsen kuitenkin jossakin vaiheessa, vaikka varsinaisia toimenpiteitä en kovasti ilolla odottele on kuitenkin tosi hyvä tarkistaa, että systeemit on kunnossa.



Loppukevennykseksi lisää fotoja:

Avomaankurkku
Parsasalaattia parvekelaatikossa




Tässä todellinen ylpeyden aiheeni, siemenestä kasvatetut
kurpitsat, etualalla myös mysteeritaimi ja chili



Pinaatti ja mangoldia
Ensimmäisten retiisien satokausi
Ehkä parasta kesäruokaa: vesimeloonia, fetaa ja oliiveja

Ainiin, oon alkanut geokätköilemään
Pionit kukkii niin runsaasti, että niitä raaskii ottaa jopa maljakkoon
Millan ensimmäinen geokätkölöytö



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti