torstai 21. huhtikuuta 2011

Vieraita! Tuttuja!

Ihanainen shoppailupäivä takana, on monenlaista uutuutta, joista lisäilen kuvia sitten joskus myöhemmin. Mutta tehokkaasti käytiin tänään äidin kanssa kauppoja läpi ja molemmat löydettiin ihanuuksia. Alan olla oppinut vähitellen myös äidin vaatemaun, joten tuntuu varsin mainiolta kun molemmille löytyy uutta, hauskaa ja kaunista. Aika hyvin olin myös valmiiksi silmäillyt sellaisia kannattavia puoteja kierrettäväksi. Shoppailujen päälle käytiin syömässä lunch&zo:ssa, sitten kierrettiin vielä vähän ja viimeisteltiin kierros Beez:sissä, limoncello sour, nams. Iskä oli omillaan suurimman osan päivästä, istuskeli aurinkoisilla terasseilla ja tallusteli kaupunkia ristiinrastiin. Varmaan parempi niin sillä meikäläisen jalat on ihan puhki kulutettu tuon päivän jäljiltä ja mun koivet on kuitenkin ehkä hitusen paremmassa kunnossa.

Huomenna on markkinapäivä. Lauantaina luultavasti Keukenhoffiin. On mahtavat ilmat; 24astetta, aurinkoa... arskakelit, mekkokelit, hamekelit...

3 kommenttia:

  1. Ooo kuinka siellä on ihanan lämmintä!! Tännekin on ainakin luvattu parhaimmillaan +18C, huippua! Kivaa pääsiäistä, mukava kun on perhe kylässä :)

    VastaaPoista
  2. Samaa mietin... ihanan lämmintä siellä! Terkut vaan Vehmeristä, +4,6 astetta ;D Että sitä 18 astetta Terhi ootellessa... :) Kuultiinkin täällä, että teidän porukat on siellä. Terkkuja siis kaikille täältä kaikilta! Koskahan mä tulisin sinne...?!

    VastaaPoista
  3. Joo, täällä on ihan kesä =) ja ihanasti sattui todella hyvät kelit tuohon porukoiden vierailulle. Tällä viikolla on vähän viileämpää eli sellaisessa 14-20asteessa ja pieniä sadekuuroja mutta sehän ei haittaa; pitää tässä muutenkin keskittyä vähän enemmän noihin opiskelujuttuihin.
    Ja Marja vierailuajankohdat alkaa käydä vähiin kun kesäkuun alussa tulen jo takaisin ja tähän väliin on aikataulutettu pari viikon vierailijaa/vierailijoita. Kamalan nopeasti aika menee, nyt pitää ihan tietoisesti nauttia joka päivästä kun on täällä.

    VastaaPoista