sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Sadepäivä

Heips!

Mulla on tänään täällä kunnollinen puuhapäivä, ihana kevätsade koputtelee ikkunaan ja muodostaa pieniä lammikoita sisäpihalle. Eilinen oli todella paahteinen päivä, lämpötila nousi ainakin sinne 25asteen kulmille ja aurinkopaistoi ihan tosissaan. Eilinen oli juuri hyvä päivä tuon sisäpihan käyttöönottoon, istuin siellä Pratchettin ja vermuttidrinksuni kanssa kuuntelemassa lintujen laulua. Eilen piti myös käydä ostamassa aurinkosuojallinen naamarasva, sen verran tuo aurinko täällä on ollut esillä että tarttee alkaa ihan suojautumaan sitä vastaan.

Vaikka on todella ihanaa, että on kesäistä ja aurinkoista niin on myös aivan mahtavaa, että välillä on tälläisiä kesäsadepäiviä, jolloin on lämmintä mutta sataa. Sade aina huuhtoo pois niitä kaupunkipölyjä ja muutenkin antaa elinvoimaa. Tämän sanottua toivon kuitenkin suuresti, että ne päivät jolloin täällä on vierailijoita olisi mahdollisimman kesäisiä.

Niin tämän päivän puuhiin; olen täällä tehnyt vähän järjestystä mm. pakannut vanhan tietokoneen pois.. tarkoituksena olisi tänään tehdä sellaisia juttuja jotka on jääneet liian vähälle huomiolle viime aikoina. Mutta silleen nautiskellen. Tänään on kuitenkin vielä vapaapäivä. Huomenna sen sijaan on jännitettävä millaista palautetta sitä saa artist file draftista. Huomenna olisi myös hyvä saada aloitettua kurssiin kuuluvat muut kirjoitustehtävät. Tai ehkä niitä voi jo alkaa hahmottelemaan tänään.

Sitten vielä karppi/ruoka-aiheisiin.. oon havainnut jännän muutoksen; aina aikaisemmin mun aamu on alkanut kahvin keittämisellä ja sisäistämisellä, on mennyt tunteja ennen kun on alkanut edes ajattelemaan ruokaa.. viime päivinä järjestys on kuitenkin kääntynyt päälaelleen.. olen syönyt lähes heti herättyä ja vasta useamman tunnin jälkeen olen edes muistanut että ainiin, kahvia..

No nyt ryhdyn taas hommiin.. tässä teille vielä pari kuvaa

Sisäpihalle kurkisteleva kukkiva puu

Tykkään tämän kuvan eri tekstuureista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti