torstai 28. huhtikuuta 2011

Salsa!

Lähdin eilen illalla Sonjan kanssa käymään salsaklubilla; kyseessä siis ihan perusbaari jossa tiettyinä iltoina soitetaan salsaa ja tyypit tanssii pareittain. Siis todella upean näköisestä kun tyypit todella osaa tanssia. Yksi tyyppi oli varsinkin erityisen hieno, ehkä siksi että se näytti ihan siltä tukkajumalalta joka asui viime kesänä tässä talossa ja se tanssi jumalaisesti. Ihan uskomaton näky.. wow! Parisalsa ei kyllä ole ehkä ihan mun juttu koska ne miehet pyörittää naisia todella paljon eikä mun tasapaino ehkä oo ihan sellaisessa tikissä että vois lähteä mutta ältsin siistiä oli katella kun toiset osaa..

Lähdin eilen aika ekstemporee tonne reissuun joten nyt on aika väsy, olin ihan ajatellut käyväni eilen superaikaisin nukkumaan ja että olisin lähtenyt tänään heti aamusta kirjastolle mutta toisin kävi mutta ehtiihän sitä vielä kirjastolle tai la placeen tai jonnekin..

Eilen ehkä väsytti myös se, että olis ostanut kalafileet mutten ehtinyt paistamaan niitä illasta vaan väsäsin pikaisesti marinadin ja iskin jääkaappiin...tänään tarjoilen siis itselleni kalasalaattia pekonisalaatin sijaan. Varmaan ihan siedettävä marinadi (chili, korianteri, valkosipuli, inkivääri, maustepippuri,suola, oliiviöljy) Ajattelin paistaa fileet ja sisäistää rukolan ja herneenpalkojen kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti