tiistai 22. toukokuuta 2012

Miniyksiöstä parvekkeelle

Kun olin päivän puuhannut miniyksiön sisustuksen parissa aloin katselemaan ulospäin. Joten eilisen päivän puuhasin parvekkeella :) Aamupäivällä nautin helteestä pesemällä parvekkeen kaiteet. Kaiteen pesuoperaatio kävi ihan lihastreenistä sillä meillä on ollut parina viime vuotena keittiöpuutarha muuttolaatikoissa parvekkeella. Nämä laatikot piti siis yksitellen siirtää ja järjestellä moneen kertaan että pääsin kaiteeseen käsiksi.

Illalla haettiin  pari säkkiä multaa ja kuutisen pussia yrttien ja salaattien siemeniä. Suunnilleen kymmeneen asti illalla puuhastelin parvekkeella lisäten ja sekoittaen multaa, kylvämällä kasveja, kastelemalla kylvöksiä jne. Kohta lähden taas kastelemaan. Tulossa on siis paksoita, persiljaa, tilliä, pinaattia, parsasalaattia ja pillisipulia.

Haluaisin sisustaa tuotakin tilaa vielä vähän lisää. Haaveissa olisi saada tuonne joku sievä pieni pöytä, johon saisi jonkun kauniin kukan. Tuossa olisi jumalaista juoda aamukahvi tai käydä muuten vaan hengaamassa. Pari fotoa kylvöksistä.


 Osa kylvöksistä on syytä peittää alkuun. Oli muuten varsin hankalaa yrittää kuvata näitä muuttolaatikko-istutuksia. Näitä on siis yhteensä yhdeksän, kahdeksan rivissä ja yksi jonon jatkeena parvekkeen laidasta laitaan.

Lopuksi vielä pikafoto upeasta maijasta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti