torstai 31. toukokuuta 2012

Perussettiä

Uh, kun on hiostava ilma. Viime yönä oli kylmää, piti käydä hunnuttamassa lukuisia kasveja ja nyt taas puolestaan ilma enteilee sadetta. Hetki sitten paleli ja piti lisätä lämmitystä nyt taas piti laittaa tuuletin päälle että ahdistavan kuuma olotila helpottaisi. Olenkohan napannut äidiltäni nipun oireita, nämä ei ihan tunnu omilta.

Eniveis, mummi ja ukki tulee kylään tulevana viikonloppuna, joten nyt täällä pähkäillään ruoka- ja aktiviteettijuttuja. Mietittään milloin ehditään kauppaan ja mitä kukakin ottaa vastuulleen. Perussettiä sekin tavallaan. Hauskaa kyllä että vieraat tulevat, on mennyt useampi kuukausi siitä kun viimeksi heitä tapasin. Tällä vierailulla olisi ehkä tarkoitus käydä piipahtamassa historiallisessa museossa ihmettelemässä Jugend-aarteita.

Parvekkeella itäminen intoutuu: tillit ja retiisit ovat antaneet elonmerkkejä itsestään. Tänään nappasin parvekkeelle myös pikku nipun oreganoa pihanpuolelta, saa nähdä jaksaako se alkaa elämään ruukussa ruohikon sijaan. Kaipaisin kovasti jotain väriä tuohon parvekkeelle vaikka tiedostan että kohta siellä toivottavasti vihreyttä ja vehreyttä riittää. Tässä vaiheessa se vaan näyttää niin autiolta ja karulta

Meidän Milla-villakoira inhoa koko olemuksellaan jäätelöauton tunnusmelodiaa. Se mainos tulee aika tiiviisti telkkarissa ja aina silloin uninen koira säntää vihaisena ulos vuoteesta ja sohvan nurkkaan haukkumaan. Viime aikoina haukkumisesta on alkanut kehittyä jopa ulvomista tai ulvahtelua. Tähän mennessä olen ainut perheenjäsen joka on päässyt todistamaan tätä kehitystä mutta uskon että se mainos sattuu kohdalle vielä niin että muutkin pääsevät nauttimaan minikoiran musisoinnista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti