torstai 8. marraskuuta 2012

Hömppää

Pikainen hömppäpostaus. Sain juuri ensimmäisen jolie.fi:stä tilaamani paketin kotiin ja testiin. Mukaan lähti Alpadermin ravitseva hoitovoide ja Couleur caramelin vaalea peiteaine. Olen lueskellut jolien tyttöjen blogeja jo useamman kuukauden mutta vasta nyt innostuin tilaamaan verkkokaupasta tuotteita. Mutta kyllä kannatti. Tuollainen kosmetiikkaostos on parhaimmillaan panostusta ja luksusta. Ja tämä on sitä parhainta laatua, tuotteet saapuvat kauniissa mintunvihreässä paketissa. Paketin sisältävä minttuinen silkkipaperinyytti sisältää paljon enemmän kuin tilaamani tuotteet, mukana on monenlaisia testereitä, jotka on valittu juuri minun ihotyypilleni. Ja löytyipä kirjeestä myös aurinkoiset terveiset lähettäjiltä. Niin hienoa.

Täytyy päästä käymään Helsingissä sijaitsevassa putiikissa mahdollisimman pian. Haaveilen myös henkilökohtaisesta meikkikurssista, jossa saa meikin, meikkivinkkejä ja 80e (eli koko rahalla) valikoida kosmetiikkaa puodin valikoimista. Olisi niin siistiä nähdä miten ammattilainen meikkaa, miten peittää punoitusta ja muutenkin millaisen ilmeen siellä saisi. Samalla pääsisi kunnolla tutustumaan tuotteisiin ihan hands on-tyylillä.

Malttamaton kun olen testasin heti apladermin voidetta, ensin hieman säikähdin tuoksua, koska olen tottunut siihen, että kaikki valtavirtameikkien tuoksut ärsyttää ruusufinniä. Tämä ei kuitenkaan ärsytä, ainakaan vielä. On todella luksusta, että kosmetiikalla voi olla joku tuoksu, kaikkien hajustamattomien vuosien jälkeen. Rasva on todella tuhdin tuntuista mutta imeytyy aivan käsittämättömän nopeasti ja jättää jälkeensä pehmeänsileän tunteen. Jee, tätä lisää!

Nyt täytyy rientää syömään hieman sienipitsaa, kohta edessä on lähtö sibeliustalolle Sinfonia Lahden konserttiin. Raportoin tuotteista lisää kun saan niihin lisää tuntumaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti