torstai 3. helmikuuta 2011

uutuuksia

Hellou!

Ajattelin kirjailla tälläisen tyttöpostauksen tähän väliin. Vietin tässä varmaankin parhaan pidennetyn joululoman tähän astisen elämäni aikana, oli monenlaista menoa ja erityiskivaa mm. vierailut tätsyjen luo. Olin myös ylionnekas siinä suhteessa että sain joululahjaksi kunnon budjetin aleansoille ja sieltähän löytyi vaikka mitä. Kaikesta ei ole edustuskelpoisia kuvia mutta joistakin saattaa jopa löytyäkin. Basic aleostoksiksi lasken gina tricotin teepaidat ja h&m:n topit. Muutenkin tuli metsästettyä muutama hyvälaatuinen ja herkullisen värinen pitkähihainen. Mutta todellisen metsästyshaasteen tarjosi housujen etsintä, monet kaupungit ja puodit sai koluta että alkoi löytymään mutta niistä hieman myöhemmin. Huomaan juuri että koneelta puuttuu monenlaisia kuvia mm. Kouvolan korusaaliista.. hmm pitänee ottaa ja lisätä se myöhemmin. Eniveis, heti kärkeen tässä kuva Reinoista, tuttuvallisemmin Jalmareista. Tämä pariskunta on ihan sisäkäytössä. Yllätyin suuresti siitä kuinka mukavat nämä on, olin jotenkin kuvitellut pohjan kovemmaksi.. täytyy myöntää että sovitin myös Ainoja mutta eipä niistä voi puhua edes samana päivänä kuin Jalmareista.
Niin ja vaaleanpunaiset tietysti.
Samalla linjalla kun pysytellään niin seuraavaksi valokeilaan astelee upeat rokkisaapikkaat jotka sain lahjuksena Lappeenrannasta, kiinnittäkää erityishuomiota lukuisiin nilkkaremeleihin.


Samaisesta kohteesta eli Lappeenrannan Mekasta löytyi myös ylitarpeellinen ja herkkullinen laukku joka on nimetty Ruusaksi. Väri ei välity täysin kuvissa mutta..


Seuraava miniystävä löytyi alunperin Lahdesta, tämän jälkeen sit ihailin myös Kouvolassa ja lopulta se lähti kainaloon viimeisenä Lahti-iltana alkuperäisestä bongauspaikasta.

Seuraavassa näkyy myös uusi kynsilakkatrendi =P

Ja tämän viimeisenkuvan myötä päästään takaisin housuteemaan

No niin elikkä tarkoituksena oli hankkia perussiistit mustat käyttöhousut vaan eipä ollut helppoa. Kouvolassa tuli läheskaikki vaihtoehdot sovitettua ja johan siinä alkaa ärsytyskäyrä nousta kun kaikki on vaan niitä pirun pillejä ja niin matalia että perä vilkkuu.. noh sitten aloin vähitellen luopumaan mustien housujen ajatuksesta ja aloin harkitsemaan tummia perusfarkkuja ilman ylimääräisiä kikkailuja. Rokkifarkkuina Jack&Jonesit toimii tosi hyvin mutta nyt kun oma tyyli on rokkiintunut vähän joka rintamalta en kuitenkaan halua leimaantua vain rokkariksi, pitää se oma tyylitasapaino kuitenkin saada säilymään. Tai ehkä sitä halusi luoda hiukkasen helposti lähestyttävämmän lookin, ei sitä aina tarvii olla liian over the top.. No kuitenkin olin tehnyt hieman nettitutkimusta ja lähdin metsästysretkelle Lahden keskustaan, olin aivan varma ettei mitään sopivaa löydy ja että joudun jatkamaan metsästystä täältä Hollannista käsin. Farkkujen ostamisessa ja sovittelemisessa on monta hyvin ärsyttävää piirrettä, kokojen vaihtelusta, ihoa ärsyttäviin stretsiseoksiin aina sinne ylinöyryyttäviin kirkasvalo&peiliyhistelmiin joka korostaa muhkuroita, puhumattakaan siitä, että hyvää palvelua on lähes mahdotonta saada, eikä se farkut polviin kiinni hitsaantuneita pomppiminen sovituskopissa noin muutenkaan ole kovinkaan kivaa.. kaiken tämän lisäksi olen ollut jotain väliinputoaja kokoa viime ajat eli siis hyvää istuvuutta ei meinaa löytyä sitten mitenkään.. Tämä kaikki toimikoon pohjustuksena sille löydölle jonka tein Lahden triosta. Olin jo aikaisemmin huomannut, että sinne on tullut uusi puoti (Zizzi)jonka kohderyhmänä on koot 42 ylöspäin. Ajattelin piipahtaa siinä ja aloittaa etsimisen pehmeästi, en odottanut löytäväni mitään vaikka olin pannut merkille että vaatteet poikkeuvat suuresti muista "plus"koon vaatteista, nämä on oikeasti nuorekkaita, trendikkäitä eikä mitään muumimammamaisia jättitelttoja. Ensinnäkin sain ihan äärettömän hyvää palvelua ja vaikka mulla oli aika tiukat hakuehdot eikä puoti ole mikään prisman kokoinen, pääsin sovittelemaan useammat ehdokkaat. Kahdet tosi tummat farkut lähtivät sovituksesta kotiin ja heti käyttöön. Molemmat ovat jonkinlaista stretsiä, joka ei ärsytä muuten niin herkkää hipiääni, normisti en voisi ees harkita sellaisten sovittamista kun ehti kävisi kutiamaan.. mutta siis ajatelkaa, naisten farkut, minulla! wat? Viime kerrasta on vuosia ja vuosia. Ja tämänkin päälle vielä kerrottakoon että toiset näistä ovat aika muotoja halaavat, ei varmaan näin kuikeloita farkkuja ole koskaan ollut aikaisemmin ja se että nämä on juuri tuosta liikkeestä, jotenkin aivan mahtavaa, että nuo vaatteet tekee oikeasti muodoille hyvää, taitaa liikkeen motto "we love curves" summata kokemuksen aika hyvin. Love it! Ja viimeisenä päivänä Lahdesta löytyivät ne käyttissiistit mustat housutkin, jopa ihan sokkarilta. Kiitos äiti, en olisi varmaan itse raaskinut niitä ostaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti