lauantai 9. heinäkuuta 2011

Hikinen iltapäivä

Onpas ollut hiostava päivä. Piti tulla ukkosta mutta se ja sateet meni jotenkin tästä ihan ohi ja jätti vaan tälläisen hehkeän hikisen ilmatilan joka kaikenkukkuraksi aiheuttaa päänsärkyä.

Töissä sentään oli mukavaa. Pääsyin viikon mietinnän jälkeen ostamaan itselleni ihanat, näyttävät ja muutenkin ihan mahdit korvikset itselleni. Korujen takaa löytyy "2.elämä" niminen kierrätysmateriaaleja käyttävä innovatiivinen kiinalais-meksikolainen pariskunta. Tykkään noista ihan älyttömästi, en yleensä osaa käyttää roikkuvia korviksia mutta nuo on näyttänyt ja tuntunut ihan omilta koko ajan. En nyt tähän hätään ehtinyt napata noista kuvaa mutta ainakin naamakirjasta löytyy kuvia. Mulla on siis ne isot DROPS-korvikset. =)

Niin ja syy siihen miksi oikeastaan tulin tänne kirjoittelemaan on se, että olin eilen iskän kanssa kattomassa Iron Maidenia ja Alice Cooperia. Maiden ei oikein iskenyt mutta Cooper oli aivan mahtava, joten kaiken aikaa tänää, siis sen aikaa mitä en ole ollut töissä olen kuunnellut hänen klassikkokipaleitaan, yllättävän paljonhan niitäkin tietää, ei ole vaan osannut yhdistää oikeaan henkilöön... poison, school's out, i'm eighteen, man behind the mask,bed of nails, hey stoopid jne. Ja sen aikaa kun olin töissä tai kävelin sinne tai takaisin niin vähintäänkin hyräilin noita kipaleita. Yritin jopa kattoa levyä sokkarilta mutta ei siellä tietenkään mitään hyvää kokoelmaa ollut, olis vaan niin hyvä saada noi kipaleet omaat käyttöön niin että vois kuunnella ipodilla ja vaikka joskus ajellessa (vaikka silloin tarvii kyllä tarkkailla haukkana kaasujalkaa)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti