keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

Still Alive

Hey-hey ihmiset!

Täällä ollaan, en ole vaan pitkien työpäivien päätteeksi jaksanut alkaa kirjoittelemaan blogia. Töissä menee varsin mallikkaasti. Kaikille nyt vielä tiedoksi tätäkin kautta, että Lahden Julistemuseo tarjoaa monenlaisia opastettuja kierroksia tämän kesän aikana. Tiistaisin julistevartti lapsille aina klo 10. Aikuisten julistevartti on näin keskiviikkoisin klo 16. Joka perjantai on myös tarjolla noin tunnin englanninkielinen kierros ja joka toinen sunnuntai sama on tarjolla myös sunnuntaisin. Mutta se nyt näistä työjutuista..

Ostinn tässä itselleni ensimmäisestä tilista kellon, juuri sellaisen mistä olen haaveillutkin. Lupasin itsellleni tuon kellon ja että ostan sen ensimmäisestä tilistä ja vähänkö on mahtavaa että sain tuonkin toteutettua. Nyt tuntuu hienolta kun ei tarvitse kaivaa kännykkää junttimaisesti esiin katsoakseen klokkaa ;)
Kyseessä on siis vahva pinkki/fuksianpunainen jetsetin kello. Noita myy ainakin sokkarit. Oli kyllä kertakaikkisesti love @ first sight ja tämä rakkaustarina jatkuu..

Noita kelloja on monessa ihanassa värissä, joissakin tuo liikkuva reunus-osio on korvattu sellaisella super blingbling-reunuksella mutta se ei ihan ole mun juttu. Rannekkeita on kanssa paria eri mallia, itse päädyin tuohon läpivärjättyyn ja vahvan väriseen rannekkeeseen vaikka etukäteen olin vähän harkinnut sitä toista mallia joka on siis sellainen läpinäkyvä ja kovempaa matskua kun tuo. Väreistä mulla oli harkinnassa violetti ja turkoosi tuon pinkin lisäksi. Tuo oli kuitenkin herkullisin.

Mulla on huomenna vapaapäivä joten ajattelin lähteä kaupungille pyörimään, tsekata sattuisko löytymään kepeitä, kesäisiä työkenkiä tai jotain muuta kivaa. Ale-ansoittelu on jo aloitettu Kouvolan suunnalla viime vkl. Sain kaikkea mahtavaa mm. todella upeat italialaiset farkut sekä ainutlaatuisen tunikan/mekon joka näyttää farkulta mutta onkin todella ohutta ja hyvin laskeutuvaa matskua.

Ainiin pitää vielä tännekin kertoilla mun viime viikonlopun avauksesta. Pyörin viime perjantaina kolmella eri museolla; aamusta olin vetämässä hiihtomuseolla enkkuryhmää, sitten siirryin taidemuseolle ja iltapäivästä lähdin vielä tutustumaan radio&tv-museon kokoelmiin. Oli muuten ensimmäinen työpäivä jolloin lähdin hameessa töihin, oli ollut niin monta päivää hellettä ja varsinkin taidemuseolla on sellaisina päivinä varsin hikinen tunnelma, erityisesti toimistotiloissa. No sitten työpäivän päätteeksi ajattelin oikaista pikkupolkua pitkin alas radiomäeltä. Ja senhän tietää miten siinä käy. Tein siis iloisen spagaatin sillä hiekkapolulla ja sain vasemman säären auki useammasta kohdasta. Onneksi sitä sentään asuu tässä varsin lähellä ettei tarvinnut tuhottoman kauan kinkata verta valuttavan koiven kanssa. Ongelmia tuli sitten vähäsen tuon polven ruhjeen kanssa, siinne oli painunut jonkin verran maa-ainesta ja sorasiruja. Ja näitä en sitten saanut omin keinoin kaivettua koivesta pois. Onneksi ihmisellä on äiti jonka luokse voi karauttaa junalla =D

No juu monenlaista siis tänne. Pitäisi alkaa keksimään vähän töitä tasapainottavia juttuja vapaa-ajalle, on hitusen liian työkeskeistä tämä elo tällä hetkellä. Mutta onneksi tässä on nyt keikkaa ja kaikenlaista muuta sen suuntaista tiedossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti