maanantai 15. elokuuta 2011

The Iso G

No nyt on meikäläiselläkin isolle Geelle aihe. Sain kuin sainkin aiheen Lahden kaupunginmuseon johtajalta ja tänään sain jopa hyväksytettyä sen sekä kulttuuripolitiikassa että taidehistoriassa. Kuukauden päästä olenkin siis jo aloittanut seminaarit. This totally rocks!

Sain myös viime perjantaina uudet silmälasit. Toimitus oli varsin nopea koska tilasin ne vasta maanantaina. Pari päivää ja padam. Ehkä tämä selittää osittain sitä ilmiötä että kukaan ei tuntunut huomaavan muutosta. Vaikka onhan nämä aikalailla samaa väri ja muotokieltä kuin aikaisemmat niin ite kyllä huomaa eron peilikuvasta. Mutta toisaalta älyttömän hyvä, ettei nää näytä kamalan alienilta, ettei kaikki karju että kuka noiden rillien alla piilee kun ei tunnista..

Tällä viikolla alkaa töissä hässäkkä. Serigrafiapaja hässäkkä eli pääsen vetämään opastuksia ysiluokkalaisille. Myös useampi ryhmä tulee amiksesta. Bring it!

Piipahdin Novitan tehtaanmyymälässä sunnuntaina ja ostelin taas muutaman lankakerän: flip flop oli lähes ilmaista joten sitä lähti kolme kerää (2mustaa 1turkoosi), sitten kolme kerää rose mohairia (punainen, violetti ja hopeanharmaa)ja sokerina pohjalla upea munakoison värinen polku-lanka. On taas vähän prokkiksia ilmassa myös sillä saralla, uusia kokeiluja ja vanhoja tuttuja juttuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti