keskiviikko 3. elokuuta 2011

Virtaa virtaviivaisesti

Tulipas ihanan lataunut olotila viime viikonlopusta. Kaikki kulttuuririennot oli varsin mahtavia. Ainoana negatiivisena puolena on ollut ylimääräinen lisävirkeys eli ei meinaa öisin saada unta mutta sehän on aika pientä kun muuten riittää sitä energiaa.

Tällä viikolla olen jaksanut alkaa laittamaan omaa huonettani eli miniyksiötä järjestykseen. Hommattiin mulle söpö kapoisa työpöytä ja tänään sain myös ihanan pöydälliseen huoneeseen sopivan ja mahtuvan lilahtavan pinkin maton. Juuri hetki sitten itu iski mulle myös verhotangon asemiin eli nyt voi alkaa virittelemään verhojakin.. tuntuu aivan ihanalta laittaa taas kotia vaikka kyseessä onkin lähinnä tämä huone. Kotihan tämäkin on. Pitää saada valikoidusti omia tavaroita esille ja ympärille. Ja niitä omia värejä.

Jonkinlaisia omia rutiinejakin olen herättelemässä. Vaikka joinakin aamuina tykkään hyödyntää itun kuljetuspalvelua niin oikeastaan on aika ihanaa kävellä töihin. Varsinkin nyt kun olen saanut mitä ihanimman muumi termosmukin. Kyseessä on siis ihana vahvan pinkki melkein puolilitrainen kahvimuki, josta voi tyylikkäästi ryystää aamun toisen aamukahvin "on the go".. kuvituksena tuossa pinkissä versiossa on niiskuneiti, kukapa muukaan. Iltarutiiniksi haaveilen tälläistä rauhallista hetkeä omalla koneella oman pöydän ääressä oman huoneen ytimessä musiikkia kuunnellen ja iltateetä nautiskellen.

Töissä on edelleenkin ihanaa vaikka työkaveritkin vaihtuu ja on taas totuteltava varsin erilaisiin työtapoihin. Jonkinlaisia ristiriitoja on havaittavissa. Pitää vähän totutella siihen, että on vanhempi kuin muut työntekijät ja vaikka siihen onkin jo tottunut niin totuttelua ottaa juuri ne erilaiset asiakaspalvelu-otteet. Itse koen nyt olevani niin elementissäni ja toivoisin niin että tuosta talosta löytisi minulle vielä pysyvämpikin paikka, alkuun olisin yli-onnellinen gradu-yhteistyöstä ja lyhyemmistä työpätkistä. Tietysti mulla on nyt todella hyvä työpaikka; saan tehdä todella monipuolisesti kaikkea mahdollista ja työstä saa jopa palkkaa. Työpätkä on myös pidempi kuin perussetti kaupungin kesätyöläisillä. Tietysti minulla on nyt motivaatio ihan huipussaan ja haluan että museo on kaikinpuolin edukseen. Nyt onkin keksittävä ne keinot miten saa hommat pelittämään ja mielellään niin ettei itse näyttäydy ihan totaalisena noita-akkana joka koko ajan motkottaa jne. Kuten viime kuukausi osoitti on niin paljon helpompi ja mukavampi olla töissä silloin kun työkavereiden kanssa sujuu. Mutta kyllä mun periaate on tässä tapauksessa enemmän sen museon aspekteissa kuin siinä, että olisin ihan ylimmäinen kaveri kaikkien kanssa. Ollaan kuitenkin sitä asiakasta varten tuolla museolla. Puuh, tulipa taas avauduttua.. =)

Huomenna mulla on vapaapäivä ja siksi voinkin vielä istua kaikessa rauhassa kirjoittelemassa. Alkuillasta pääsen ihotautilääkärille käymään, mikä on varsin mukavaa, toivottavasti saisin taas hyvät kuurit ja voiteet. Muutenkin ajattelin huomenna lähteä käymään kaupoilla ja kaupungilla, olisi kiva katella joitakin uusia vaatteita. Tilauksessa olisi ainakin käyttishame ja joku kiva, siisti paita.. ja jossein erikoissiistejä paitoja niin sitten voisi taas harkita ginan teepaitoja koska ne on vaan niin kivoja. Silmälasejakin pitäis ehtiä kattelemaan. Eli kaikenlaista on luvassa. Verhojakin vois viritellä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti