torstai 4. elokuuta 2011

update

- löysin tänään uudet silmälasit ja aurinkolasit, siis sopivat ja ihanat pokat. pääsen maanantaina näöntarkastukseen ja sen jälkeen laitan lasit tilaukseen. oli varsin hauskaa, että käytiin monessa eri optikkoliikkeessä mutta tuossa liikkeessä sekä ensimmäiset silmälasit jotka laitoin kuonolle että ensimmäisen aurinkolasit jotka asetin kuonolle oli ne jotka jäivät mun nimissä nyt varaukseen. silmälasien valitseminen on aina vähän ressaavaa, lasit on kuitenkin tosi näkyvä osa pukeutumista ja tyyliä. eikä valintaa auta yhtään se, että on jo tässä vaiheessa sen verran puolisokea ettei näe miltä ehdokaslasit näyttää ellei tunge naamaa viiden sentin päähän peilistä. onneksi voi raahata kauppaan mukaan ystävän mielipideautomaatiksi ja valokuvaajaksi.

- hommasin tänään tuo ensimmäisen Sookie Stackhouse-sarjasta, englanniksi tietenkin elikkä Harrisin Dead until Dark on kyseessä. vähän hassua tietenkin lukea vasta tässä vaiheessa noita kirjoja ku olen kuitenkin nähnyt sarjaakin jo jonkinverran.. toisaalta onhan lukeminen aina vähän parempi kuin telkun tuijottelu.. ainakin yleensä.. ainakin minulle

- ostin tänään itselleni opiskelukalenterin. minulla oikeastaan oli jo yksi hauska kalenteri jonka ostin Alankomaista mutta en oikein osaa käyttää sitä koska siinä ei ole ihan riittävästi kirjoitustilaa.. ja olen huomannut että saman sarjan tuotteita on myös Suomessa.. pidin tyylillisesti siitä aikaisemmasta kalenterista mutta se vitsi katoaa kun sitä löytyy varmaan jokatoiselta ala-asteelaiselta. noh tänään ostin itselleni aivan ihanan pinkin kalenterin, jossa on tilaa ja avaruutta eikä mitään ylimääräisiä härpäkkeitä. pysyy hommat hanskassa.

- visiitti ihotautilääkärillä oli varsin pätevä. toki reissu tuli kalliiksi kun piti varata 20minuutin aika vaikka homma oli viidessä minuutissa hoidettu.. mutta sainpahan myös uuden lääkekuurin ja lääkevoiteen. saapahan sitäkin hommaa taas etenemään.

- huomenna oli tarkoitus mennä suoraan aamusta kulttuurikeskukseen, nyt en tiedä oikein että miten teen. en tajunnut aikaa varatessani että tietenkään minulla ei ole tänään valmiina työpaikan kameraa. vaihtoehtoina on joko käydä ensin museolla hakemassa kamera, mennä sitten kulttuurikeskukseen pariksi tunniksi, palata sitten reiluksi tunniksi museolle opastusvalmiuteen ja palata sitten takaisin kulttuurikeskukseen. Toinen vaihtoehto olisi se että menisin aamusta suoraan kulttuurikeskukselle ja käyttäisin aamupäivän siihen että kasaisin luetteloitavat teokset yhteen ja tekisin muut muistiinpanot valmiiksi ja ottaisin kameran mukaan siinä vaiheessa kun muutenkin täytyy käydä museolla. eli kuvaisi vasta sitten iltapäivästä. täytyy nyt vähän katsoa että miten näiden asioiden kanssa menettelee. olisi kyllä kiva jos kykenisi tekemään niin, että kuvaisin vasta iltapäivällä niin ei tarvitsisi turhaan kävellä kaupunkia ristiin rastiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti