torstai 18. marraskuuta 2010

Joulun odottelua



Vaikka joulun läheisyyttä on hankala havaita, koska säätilanne on niin erilainen kuin Suomessa on täälläkin aloitettu joulun odottaminen ja siihen valmistautuminen. Olen aloittanut tonttuilun nyt ihan virallisestikin. Ja aina silloin tällöin kuuntelen raskasta ja raskaampaa joulua-levyjä. Pitää alkaa kuuntelemaan niitä myös ilman kuulokkeita että naapuritkin saavat nauttia kauniista laulannasta. Tämä kommentti vastareaktiona viime yön biletykseen (naapureiden, ei oman).

Vaikka välillä kulttuurierot tuntuu ihmeellisiltä niin nautin kyllä olostani täällä. Kaupunki on niin kaunis, niin sumussa kuin auringon paisteessakin. On miellyttävää kun kaupungista alkaa löytymään omat reitit ja omia merkityssisältöjä. On niin mahtavaa että täällä pääsee matkustelemaan todella helposti ja paljon on vielä nähtävää ja tehtävää myös tässä omassa kaupungissa.

2 kommenttia:

  1. Oi vitsit kuinka tekisi mieli piipahtaa siellä jossain vaiheessa! Kauankos sä nyt siellä siis oletkaan kaikenkaikkiaan? Nähdäänkös me joulun aikoihin täällä?

    VastaaPoista
  2. Jee tottakai tänne kannattaa tulla käymään! Kaupunki on niin kaunis ja täällä odottelee innokas paikasllisopas =) Lukuvuosi jatkuu täällä kesäkuun alkuun eli sinne asti täällä hengailen! Ajattelin pitää pitkän joululoman Suomen päässä, koska en tee kolmannen perioidin kurssia täällä eli nähdään varmasti jouluna tai joulun jälkeen =D

    VastaaPoista