lauantai 13. marraskuuta 2010

update

Kyllä ravenry on vaan hyödyllinen sivusto. Kyseessä on siis käsityösivusto&foorumi. Sain sinne viestin joltain hollantilaiselta naiselta, luonnollisesti hollanniksi. Jostain syystä en sivuttanut sitä roskapostina vaan lähetin vastausviestin jossa kerroin etten ymmärrä hollantia ja pyysin kääntämään viestin enkuksi. No sieltähän tulikin kirjeenvaihtoa ja kutsu paikalliseen Stich'n Bitch-kerhoon, jossa siis tehdään käsitöitä ja jutustellaan niitä näitä niin käsitöistä kuin elämästä muutenkin.

No toissapäivänä oli ensimmäinen tapaaminen. Ryhmä kokoontuu näin alkuun ainakin osallistujien kodeissa, ilmeisesti aikataulu syistä. No eilen uhmasin tuulta ja myrskyä sekä karnevaaliörvelöitä ja lähden hiukkasen tiiviillä aikataululla painattamaan kohti tapaamispaikkaa. Matkaa oli sen pari kilometriä, ei paha millään tavalla noin matkana mutta perille oli hankala löytää koska en sillä kaupungin laidalla ole koskaan liikuskellut ja pimeässä kaikki näyttää muutenkin niin erilaiselta. No juu olihan se pakko soittaa kotiin ja kysellä reittiohjeita, ihana itu auttoi minut perille. No siellä perillä sitten pööpöilin enkä uskonut että osoite pitää paikkaansa. Talo näytti lähinnä joltain ylihienolta hotellilta tai vaihtoehtoisesti oppilaitokselta. No jäin kuitenkin sinne huudeille hengailemaan sateeseen.. Jonkin aikaa meni ja kohdalle pysähtyi auto josta nousi ryhmä naisia jotka tuli kyselemään multa että oonko tulossa SnB-tapaamiseen.. eli iloksi muuttui ja oli hyvähyväyvä että jäin hengaamaan sinne


Ensimmäinen tapaaminen meni aikalailla tutustumiseen. Ryhmässä on kolme vanhempaa rouvaa ja kaksi nuorempaa neitokaista.. ilmeisesti kaikki ryhmäläiset eivät olleet nyt läsnä tapaamisessa mutta ehkä sitten parin viikon tapaamisessa. Mutta todella mukavaa oli jutustella juoda hyvää teetä ja napostella pikkuleipiä samalla virkkaillen. Ryhmäläiset aikovat aloittaa jonkun kimppaprojektin niin että kaikki tekevät samaa hommaa, mä en siihen kuitenkaan uskaltaudu mukaan koska se pitäisi puikottaa ja olen kuitenkin vahvemmilla koukun kanssa. Ja ohjekin olisi sitten hollanniksi, kaikenkaikkiaan se olisi vähän liian hc-meininkiä jopa mullekin. Mut tosi hauskaa että löytyi tuollainen porukka. Ekstrahauskuutuksena on nuorin osallistuja, joka on käynyt Suomessa, jolla on suomalaisia kavereita ja joka heti ensimmäiseksi alkoi kehumaan ankkarokkia ja muita suomalaisia erikoisuuksia. Niin ja se on alternative rokkari ripauksella goottia jne. Harvinaista täällä päin maailmaa! Sen kauttaa saa varmaan kontakteja ja vinkkejä menoihin ja sen sellaista.

---

No sit muuten oon tässä viime viikon ravaillut monenlaisissa museoissa opiskelujuttuja varten. Tiistaiksi pitää tehdä ryhmä essee (10s) ja valmistella esitelmä powerpointsysteemeineen (20min).. onneksi meitä on ryhmässä viisi, joten sivumäärä per nuppi on jotain kahden luokkaa eikä paljoa sen pidempään tarvia puhellakaan siellä luokan edessä kun meidän tarkoitus on kuitenkin aktivoida muita puhumaan ja osallistumaan. Ei paha! (toivottavasti)

Niin ja tosiaan täällä oli torstaina karnevaalikauden avajaiset, jotka on vähän niinkuin vappu, penkkarit ja naamiaiset kaikenikäisille. Syyskauden karnevaalihösstys oli käsittääkseni tuo yksi päivä mutta keväällä sitä sitten tuleekin enemmän. Käytiin tarkastamassa karnevaalikauden avajaisia, hieman oli ulkopuolinen olotila kun kaikki vauvasta vaariin oli pukeutuneet silmiäsärkevän kirkkaisiin väreihin ja joivat olutta jo ennen klo 11 aamupäivällä. Taiteellinen anti oli torvivoittoista humppaa, paikalliset iskelmätähdet antoivat varmaan parastaan, vaikea sanoa kun ei mitään ymmärrä mutta jossakin välissä iltaa alkoi vähän ärsyttämään kotiin asti kantautuva humpaa-humpappaa ja yhteislaulu mutta mikäs siinä, kaikki tyylillään. Voi olla että keväällä on pakko lähteä karnevaaleja karkuun jos meno meinaa tuollaisena jatkua viikon tai kaksi.. tai sitten pitää panostaa kunnollisiin korvatulppiin jotta saa välillä olla ilman humppaakin. =)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti