tiistai 16. marraskuuta 2010

Onnea



Olen niin onnellinen, että parin päivän massiivinen panostus tuotti tulosta ja on nyt takana päin. Useampi päivä meni tuossa tiiviiseen ryhmä-ja yksilötyöskentelyyn ensimmäisen ryhmäesseen ja -esitelmän valmisteluun. Paperinpalautus ja esitelmänpito olivat molemmat tänään. Molemmat meni hyvin, sain rauhoitettua jännitystäni, ajattelin Hynystä ja "jos sanon"-lyriikoita ja mietin että paljon pahemmastakin olen selvinnyt. Eipä oo paha pitää minuutin tai parin esitelmä enkuksi tuollaiselle pikkuryhmälle.

Nyt on pari viikkoa opiskelupuolella rauhallisempaa mutta tällä kurssilla on vielä tulossa pari esitelmää ja ainakin yksi ryhmäessee ja sitten grande finaalina yksilöessee. Ja pitää kyllä sanoa että ryhmäessee oli todellinen harjoitus pinnanvenyttämiseen, kun jokainen haluaa pitää kiinni omasta tavasta ilmaista asioita jne. On ollut myös ihanaa huomata kuinka paljon oma perfektionismi on helpottanut, auttaa kun on kunnollinen vertailukohta. En todellakaan kaipaa sitä mennyttä. Nyt on niin paljon helpompi olla. Esitelmä on esitelmä mutta vain esitelmä. Tämän päiväinenkin on vain 9% koko arvosanasta. Turha sen päälle on mitään ihmeellisiä arvoasetelmia rakentaa.

Mutta tuo kurssi on todella mielenkiintoinen vaikka vaatiikin aika paljon työtä! Pystyn tässä alkaa ajattelemaan gradu-aihettakin kaikessa rauhassa! Mahtavaa! =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti