maanantai 24. syyskuuta 2012

Ruusufinni: käytössä nyt 2

Olen vaihtanut ihonhoitotuotteeni viime päivien aikana ja syy tähän on se, että sain mahdollisuuden kokeilla uutuustuotetta BTB13. tietoa Minulla kokeilussa on seerumi. Toiveissa olisi päästä eroon joka vuotisesta antibiottikuurista. Toki tuotteen käyttö tulee kalliimmaksi taloudellisesti mutta kehollisesti tuo voisi olla paljon edukkaampi. Tuotteen mukana tuli A4 käyttöohjeet ja toiveet siitä minkälaisten tuotteiden kanssa tuota suositellaan käytettäväksi. Joten uudistin ihonhoitotuotteeni niin että pois lähtivät parabeenit, mineraaliöljy, silikonit, hajusteet jne. Jonkin verran googlettelin samalla aiheesta "mitä kaikkea peruskosmetiikka sisältää". AIKA JÄRKYTTÄVÄÄ!

Ensin harkitsin ihonhoitotuotteiden tilaamista luonnonkosmetikka verkkokaupoista mutta päädyin kuitenkin ostamaan tuotteet lähempää. Syynä varmasti se, etten malttanut odottaa testaamisen aloittamista. Uusin siis puhdistusaineen ja kasvovoiteen Weledan mantelisarjasta. Olen sarjan tuotteita pyöritellyt aikaisemminkin käsissäni, joten luottavaisin mielen nappasin tuotteet testiin.

Tuo seerumi laitetaan siis puhtaalle iholle aamuin ja illoin. Sen pitää imeytyä vähintään 15 minuuttia ennen kosteusvoiteen levittämistä. Ensimmäiset kokemukset seerumista ovat sellaiset, että tuote on älyttömän riittoisaa, sitä menee vesipisaran määrä koko kasvoille. Tuote myös imeytyy todella hyvin, ei jää mitään kalvoa eikä toisaalta myöskään rasvaista fiilistä.

Kerron testistä lisää myöhemmin!

1 kommentti:

  1. heippa! mä ostin kanssa ton ko tuotteen, tai itseasiassa seerumin ja creamin, en saanut mitään "käyttöohjeita"... :( mistähän saisin...

    VastaaPoista