sunnuntai 5. syyskuuta 2010

Löysin tänään aivan ihanaan askartelupuotiin, jossa on hyvin paljon kaikenlaista muunmuassa aivan upean värisiä lankoja. No nyt se vääntäminen ja väkertäminen taas alkaa. Ajatelin aloittaa tutusti ja turvallisesti kolmiohartiahuivilla. Ostin sitä varten aivan ihanaa vahvan turkoosia lankaa. Samasta puodista ostin myös pastilliliidut ja luonnoslehtiön. Voin siis alkaa harrastamaan omanlaisia asioita. Täälläkin.

Tänään on ollut vähän heikohko olo, enkä tiedä yhtään mistä moinen johtuu, olen syönyt ja juonut paremmin kuin normaalisti. Väsyttää, pyörryttää ja heikottaa koko ajan vaikka vkl on mennyt lähinnä nukkumiseen. Tänään juuri ennen ulos lähtöä näkökentässä tanssivat mekaanisesti liikkuvat hohtavan mustat neliöt. Hehkeetä. No nyt voikin sitten ottaa ihan rauhassa kun ei ole pakko tehdä mitään enää tänään.

Ostin Terryn noitakirjan silloin ensimmäisenä päivänä täällä ja hirveästi himoittaisi alkaa lukemaan sitä mutta yritän nyt kuitenkin saada intresting timesin alta pois ens alkuun. Ei sillä, on tuokin tosi hyvä mutta kun Nanny ja Granny on vaan niin parhaita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti