torstai 30. syyskuuta 2010

naura, pänttää, johda

Tuntuu siltä, että aloitan kaikki tekstini nykyään tokaisemalla, noniin.. Öh. Yritän vastustaa kiusausta ja siirryn suoraan kuulumisiin joita on paljon.

Ensinnä selostus puheenjohtajuuksistani. Johdin siis enemmän ja vähemmän aktiivista ryhmää tällä viikolla, maanantaina ja tänään. Maanantaina ryhmä oli harvinaisen vähäsanainen ja tietenkin olemattoman puheen johtaminen tuntui aika sietämättömältä. Mutta tänään juttua piisasikin sitten reilummin ja johtaminen sujui ongelmitta. Olen tosi tyytyväinen tähän kokemukseen. Siis varmasti olisin voinut olla ryhmälleni parempi johtaja mutta jos nyt sovellan käsittelemäämme aristoteelista hyve-etiikkaa tilanteeseen niin henkilökohtaiset tendenssit ja kyvyt huomioonottaen onnistuin toimimaan hyveellisesti.

Tämän päiväiseen onnistumiseen auttoi suuresti tiistai-iltana järjestetty kurssilaisten keskeinen hengailuilta. Oli äärimmäisen helpottavaa tutustua kurssikavereihin rennosti ja huomata että ihmiset ei ole niin pelottavia tai uhkaavia kuin mitä olin pelännyt. Siistiä oli myös huomata kuinka helposti sitä osaakin rentoutua heti kun tyypit tulee vähän tutuimmiksi. Kaikenkaikkiaan ilta oli äärimmäisen nautinnollinen, sain uusia tuttuja ja tutustuin paremmin aikaisempiin hyvänpäivän tuttuihin, sain nauraa vedet silmissä hyville jutuille ja kulttuurieroille. Selvisi myös että en ole kurssilaisista vanhin mutta luultavimmin naisista vanhin. Tämähän ei haittaa mitään.

Keskiviikkoillan tai oikeastaan koko päivän vietin kiltisti kotona pänttäämässä. Jätin väliin yhden lupaavalta vaikuttaneen sosiaalisen systeemin mutta varmasti tein oikean valinnan. Oli hyvä mennä tänään tutor-tapaamiseen kun oli kerrankin valmistautunut kunnolla, vaikka en sitten omia pohdintojani liikaa jaellut vaan keskityin siihen suurempaan kokonaisuuteen.

Kävin tässä joku päivä myös vähän shoppailemassa mutta niistä jutuista ja uusista valokuvista meinasin tehdä erillisen postauksen..

Ensiviikolla tulen muuten käymään Suomessa, kuten suurin osa teistä jo tietääkin =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti