perjantai 3. syyskuuta 2010

pubcrawl ja hedelmiä



Noniin nyt on aloitettu taas jollain tavalla aktiivisempi kausi elämässä. Eilen oli sekä laitoksen vaihtareilleen järjestämä introduction day sekä illalla pubcrawl, jossa tutustuttiin erilaisiin opiskelijabaareihin. Molempien tapahtumien järjestelyt olisi voitu hoitaa vähän paremmin, ainakin sen jälkimmäisen mutta toisaalta eipä tässä vaiheessa mitään elämää suurempaa kiirettä elämässä ole joten.. Molemmissa jutskissa tuli joitakin ns. naamatuttuja, nimiäkun en muista ellei ole ihan jokapäiväisesti tekemisissä. No mutta kuitenkin eilen kierrettiin porukalla kapakoita, huomasin viihtyväni yllättävän hyvin sellaisissa paikoissa joita Suomessa inhoaisin.. tai ehkä se on vaan sitä että aina kun onnistuu unohtamaan itsensä, sitä voi nauttia enemmän. No juu vähän vaikea on moista iltaa kuvailla, olin kuitenkin koko kierroksen loppuun saakka matkassa, joka on ihan hyvin tehty. Highlanderiin ei olis vissiin oikein kyllä kannattanut yrittää tunkea, sillä se baari oli niin täynnä että ei ollut mahiksia liikkua mihinkään suuntaan.. sitten yks idioottijätkä tunki väkisin maailman pienimmästä oviaukosta jossa seisoi jo ihmisiä varmaan neljä rinnakkain.. no jonnekin pojalla oli kamala kiire koska mukiloi mut baaritiskia vasten iloisesti siinä mennessä. Niin ja tämän kerron siksi, että olen kamalan ylpeä siitä että huusin sille jätkälle kaikkea "kannustavaa". Mut se kommellus sattui, koski, teki kipeää ihan tosissaan mut sit sain uusia ystäviä jonosta kun muutkin naiset oli ihan hiilenä sille tyypille. Se sai sitten palautetta yhtä aikaisesti useammaltakin. =)

No niin sit tänään heräsin taas jälleen kirkon/marktin kelloihin klo 8.. olis voinut nukkua pidempäänkin kun oli kuitenkin aika uupunut fiilis mutta eihän sitä väkisin voi. Joten lössöttelin aamun kaikessa rauhassa, keittelin kahvia ja pelailin ylihyödyllisiä facebook-pelejä (oon ihastunut geo challengeen ja pelaan myös biggest brainiä vaikka inhoan niitä matikkajuttuja, mut bravuurina on edelleenkin bejewelled blitz).. puolenpäivän maissa raahauduin markkinoille/torille ja kyllä tuo perjantain tori on näkemisen ja kokemisen arvoinen. Suomalaisittain tuntuu vieraalta että eri myyjät pyrkii houkuttamaan hoilauksilla asiakkaita mut toisaalta se on aika viehättävää. Ostin tänään opiskelija-annoksen hedelmiä (kuva). On niin hämmentävää, miten edukkaasti täältä saa ostettua ruokaa ja vielä se että torilla on halvempaa kuin kaupoissa. Hedelmien ostamisen jälkeen piti talsia takaisin kotiin sillä eihän tuollainen muovikassi kestä mitään kantelua eikä tää jaksa sellaista raahata ihan omaksi ilokseen.. Ja ihan kiva että tulinkin käymään täällä, koska Nicole ja Marcell sattuivat samaan aikaan tänne ja sain pöytälamppuni toimintakuntoon ja N. lupasi toimittaa mulle vielä joitakin keittiökamoja, jotka voi olla käteleviä esim. leikkuuveitsi. No juu sitten N. otti mut mukaansa ja raahas yläkertaan tapaamaan naapureita, mikä on tosi kiva, sillä ei sitä oikein oo saanut itestään irti sitä "terve oon muuttanut naapuriin"-kierrosta. No juu, sit talsin vielä takaisin torille ja ruokakauppaan, oij kuinka eksoottista. Loppupäivä on mennyt eilisestä palautumiseen, oon syönyt hedelmiä ja kattonut leffoja ja muumeja ja ja ja.. pelannut taas vähän lisää naamakirja pelejä. Niin ja taisin mä kattoa tänä aamuna jotain sarjoja youtubesta, kyllä sitä tv:tä vähän kaipaa.. mutta onneksi on tätä kaikkea muuta aika reippaasti.

Nyt vkl marktilla on bruis (?), joka on siis käsittääkseni paripäivänen ilmaiskonsertti.. sinne kandee varmaan suunnata varsinkin kun se on tuossa ihan vieressä. Ja jotainhan tässä pitää kehitellä kun oon vkl täällä "itekseni".. ainiin saatiin me siellä johdatuspäivässä tietää tuleva/ensimmäisen jakson lukujärjestys. Meillä on tiistaina esn-perehtydys viikon final party ja mulle on iloisesti isketty seuraavaksi aamuksi ensimmäinen luento alkamaan klo 8.30 Siistiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti